Wie ben ik?

Even voorstellenpaardensportmassage-kim2

Mijn naam is Kim van der Waay en woon in Mijdrecht. Paarden zijn van jongs af aan al mijn passie en ben daarom na mijn middelbare school in Barneveld de opleiding management en paardenhouderij gaan studeren. Nadat deze studie was afgerond heb ik werk gevonden bij en met paarden. Enkele jaren later begon het weer te kriebelen en heb ik de opleiding tot para-veterinair gevolgd en afgerond.

De gezondheid en het welzijn van het paard bleef mij interesseren en ben in 2012 begonnen aan de opleiding tot paardensportmasseur. Ik heb de opleiding tot paardensportmasseur gevolgd bij het opleidingscentrum de Bascule in Lage Zwaluwe onder leiding van dierenfysiotherapeute Gisella Bartels. In augustus 2014 heb ik examen gedaan en ben nu officieel paardensportmasseur. Tevens sta ik ingeschreven in het kwaliteitsregister vanĀ  Paardenmassage Nederland. (www.paardenmassagenederland.nl) Om mijn diploma geldig te laten zijn. Ben ik verplicht om ieder jaar bijscholing te doen. Dit om mijn vaardigheden en nieuwe technieken up-to-date te houden.